Adamo usub, et eesolev nädalavahetus tuleb Tänakule kasuks

Postimees Sport
Copy
Andrea Adamo ja Ott Tänak (paremal).
Andrea Adamo ja Ott Tänak (paremal). Foto: Helena El Mokni/Hyundai Motorsport

Valitsev autoralli maailmameister Ott Tänak osaleb sel nädalavahetusel Portugalis Rallye Serras de Fafe e Felgueirasel Hyundai WRC-autoga. Seal saab ta masinaga kruusal kohaneda, sest MM-sarjas ootavad ees kaheksa etappi just sel pinnasel.

Portugali meistrivõistluste hooaja esimene etapp toimub samas piirkonnas, kus sõidetakse mai lõpus MM-ralli. Sestap ei kogu Tänak sel nädalavahetusel ühel katsel kilomeetreid, kuna see on MM-võistluse kavas ning nii saaks ta konkurentide ees ebaausa eelise.

Hyundai pealik Andrea Adamo kinnitas, et erinevatel kohalikel meistrivõistlustel saab tänavu nende WRC-autosid näha. Näiteks Portugalis osaletakse tänu Hyundai sealsele osakonnale. Lisaks Tänakule on WRCga stardis Dani Sordo. «Tegemist on Otile hea võimalusega masinaga tuttavamaks saada,» lisas itaallane.

Muudel võistlustel osalemine annab Hyundaile ja ka teistele WRC-tiimidele võimaluse testida autot rohkem kui 42 päeval, mis on lubatud rahvusvahelise autoliidu poolt.

Adamo sõnul on kohalikel meistrivõistlustel osalemine ka suurepärane võimalus viia ralli fännidele lähemale. Nii on neil võimalik WRC-autosid ja tippsõitjaid näha rohkem kui vaid MM-etappidel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles