Tänaku tiimikaaslane tahab Mehhikos võita: meie stardipositsioon peaks olema soodne

Postimees Sport
Copy
Dani Sordo mullu Mehhiko rallil.
Dani Sordo mullu Mehhiko rallil. Foto: LAVAdinho/www.imago-images.de

Hispaania rallisõitja Dani Sordo teeb tänavuse hooaja avastardi MM-karussellis Mehhikos. Ta soovib sekkuda kõige kõrgemasse mängu.

Hyundai ridades teevad tänavu kaasa täishooaja eestlane Ott Tänak ja belglane Thierry Neuville. Monte Carlo rallil oli kolmanda auto roolis prantslane Sebastien Loeb ja Rootsi rallil iirlane Craig Breen. Nüüd on Sordo kord.

36-aastane Sordo on rallimaailmas olnud kaua ja tõestanud end suurepärase meeskonnamängijana, kuid teeninud karjääri jooksul ainult kaks võitu – 2013. aastal Citroëniga Saksamaal ja mullu Hyundaiga Sardiinias. «Tahan tõesti Mehhikos võita ja meeskonnale järjekordse etapivõidu tuua,» lausus Sordo ralliportaalile DirtFish.com.

«Meie stardipositsioon peaks esimesel päeval olema soodne, kuid ainuüksi sellest ei piisa. Kõrgus merepinnast muudab selle ralli keeruliseks, mis tähendab, et peame olema füüsiliselt valmis ja hoolitsema auto eest. Mul on hea meel olla jälle võistlustules, naudin seda rallit väga ning mul on siin alati hästi läinud.»

Sordo on Mehhikos saavutanud ühe poodiumikoha, olles tunamullu Sebastien Ogier’ järel teine. Lisaks on Sordo saanud Mehhikos koguni neli neljandat kohta. Tänavu toimub Mehhiko kruusaralli 12.–15. märtsini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles