Henri Drelli leivaisa teatas kahest koroonaviiruse juhtumist

Ville Arike
, reporter
Copy
Henri Drell (palliga).
Henri Drell (palliga). Foto: Victoria Libertas Pesaro Basket/Facebook

Itaalia korvpalliklubi Pesaro teatas, et kahel klubi liikmel avastati koroonaviirus. Samas tiimis teenib leiba Henri Drell, kes ütles Postimehele, et tema nakatunute hulka ei kuulu.

«Šokk. Olen juba mitu päeva Eestis, ei tahtnud avalikkust sellest varem teavitada,» ütles Drell. Ta lisas, et pani ennast kaheks nädalaks kodusesse karantiini.

Klubi teatel ei ole koroonaviirusega nakatunud ükski mängija ega treener, see kehtib ka noortesektori kohta. Kuuldavasti olla tegemist ametnikega, kellega Drell enda kinnitusel pole kokku puutunud. Pesaro klubi president Ario Costa palus Facebookis esitatud pöördumises austada asjasse puutuvate inimeste privaatsust.

Mõni tund enne koroonaviiruse uudise avaldamist oli Pesaro Facebookis teatanud, et klubi kontor suletakse määramata ajaks.

Tänase seisuga on üle maailma koroonaviirusse nakatunud 121 564 inimest, kellest Itaalias on Covid-19 haiguse küüsis 10 149 inimest. Neist on surnud 631. Kriisi tõttu on Põhja-Itaalia sisuliselt suletud.

Saapamaal teenib leiba palju Eesti sportlasi, kelle elu on koroonaviirus sassi löönud. Postimees võttis mõne atleediga ühendust ning selgus, et sportlased jäävad trennidieedile, kuid koju Eestisse ei kiputa.

Viirus on spordimaailma kõvasti räsinud, kuna mitu võistlust on kas tühistatud, edasi lükatud või toimuvad pealtvaatajateta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles