Armukolmnurka mässitud naistennisist langes lesbide viha küüsi (1)

Postimees Sport
Copy
Horvaatia tennisist Mariana Dražic.
Horvaatia tennisist Mariana Dražic. Foto: Instagram @marianadrazic

Tipptennises löövad läbi vaid vähesed, kuid sinna pürgib tuhandeid sportlasi. Üks neist on horvaaditar Mariana Dražic, kes teab omast kogemusest, milliseid raskusi tuleb tennisemaailmas ületada.

25-aastane naine on maailma edetabelis 629. kohal ning jagas avalikkusega Serbia meedia vahendusel temaga juhtunud lugu. Ühtegi nime ta ei nimetanud.

«Läksin koos sõbrannaga turniirile ning jagasime tuba, sest nii on kulud väiksemad,» alustas Dražic. «Turniiri ajal sain teada, et ta on lesbi ning ka paljud teised naistennisistid on omasooiharad. Mul polnud selle vastu midagi.

Küll sattusin aga seetõttu armukolmnurka, sest minu sõbranna tahtis oma endist kaaslast armukadedaks teha. Endine sõbratar oli turniirile tulnud oma uue neiuga.

Näiteks katsus sõbranna hotelli fuajees mu põlve ja silitas juukseid. Ta istus mulle sülle, mis tekitas minu ebamugavust. Ütlesin talle, et ta enam niimoodi ei teeks. Hiljem pöördusid kõik turniiril olnud lesbid minu vastu.

Kui mängima läksin, olid 15 neist pealtvaatajate hulgas ning nad ei elanud mulle kaasa, hoopis vastupidi. See tekitas minus suurt ebamugavustunnet. Võtsin seejärel endale eraldi toa, mu närvid ütlesid üles.

Tennises liigub info kiiresti. Muide, lootuses kärmemalt edukaks saada, magavad paljud naismängijad turniiride juhtidega, et nad saaksid võistlustel osaleda või tasuta majutuse. See on põlastusväärne. Õnneks pole mulle midagi sellist pakutud,» rääkis Dražic.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles