Eesti meisterklubi koostas kriisieelarve, mängijate palkade kallale pole mindud

Toimetas Kris Ilves
Copy
Eesti jalgpalli Premium liiga 2019 võitja Tallinna FC Flora.
Eesti jalgpalli Premium liiga 2019 võitja Tallinna FC Flora. Foto: Eero Vabamägi / Postimees

Tallinna Flora jalgpalliklubi tegevjuht Reili Järvalt rääkis klubi koduleheküljele, kuidas on mõjutanud koroonakriisist tingitud eriolukord Eesti meistri igapäevatööd.

«Me ei tea täpselt, kuidas antud viirusest tingitud majanduslangus Eesti spordile ja ettevõtetele mõjub, kuidas ja mis ajahetkel saab töö tavapärases rütmis jätkuda. Aga raskused on ületamiseks ning koos tegutsedes tuleme sellest veel tugevamana välja,» ütles Järvalt.

Järvalti sõnul on praegu kõige keerulisem eelarveline pool. «Oleme klubi juhtkonnaga koostanud kriisieelarve, et klubi saaks jätkusuutlikult edasi toimetada. Tulude osakaal on küll mingis osas langenud ja seetõttu peame ka kulutused väga kindlates piirides hoidma.»

Paljud jalgpalliklubid välismaal, sealhulgas Euroopa suurklubid, on keerulisel ajal otsustanud mängijate palkasid kärpida, et majanduslikult toime tulla. Flora pole seda sammu teinud.

Järvalt: «Püüame kasutada kriisiolukorda ka uute tuluteenimise strateegiate väljatöötamiseks ja käivitamiseks, samuti nende olemasolevate strateegiate, millega praegu tegeleda saab, intensiivsemaks toimimapanemiseks. Hetkeseisuga klubi töötajate, sealhulgas mängijate, palkade kallale pole pidanud minema, loodetavasti see nii ka jääb.»

Loe intervjuud Reili Järvaltiga klubi koduleheküljelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles