Video Taiwanis avati pesapallihooaeg, tribüünidele oodatakse mannekeene ja seksnukke

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Rakuten Monkeys'i meeskonna fännid pühapäeval väga häält ei teinud.
Rakuten Monkeys'i meeskonna fännid pühapäeval väga häält ei teinud. Foto: Twitter @NewsBFM

Samal ajal kui kogu (spordi)maailm seisab, avati Taiwanis möödunud nädalavahetusel kohalik pesapallihooaeg. Olude sunnil inimesi esialgu staadionitele ei lubata, kuid päris tühjaks tribüünid ka ei jää. Nimelt kavatseb üks meeskond oma kodustaadionile «istutada» kümneid mannekeene ja seksnukke.

Rakuten Monkeys'i meeskond pidi 11. aprillil võõrustama oma 20000-pealisel kodustaadioni Chinatrust Brothersit. De facto pidi too matš toimuma suletud uste taga, kuid reaalsuses oli kodumeeskond valmis meisterdanud ja riietanud paarsada «kaasaelajat», kelleks olid peamiselt siis mannekeenid ja seksnukud, aga lisaks ka mõned trummirobotid.

Paraku nurjas metsiku vihma valla päästnud ilmataat Rakuteni meeskonna plaanid ja mäng lükati edasi. Järgmisel päeval õnnestus teistes mängupaikaes siiski hooaeg avatuks kuulutada ning tuleval nädalavahetusel tahetakse Rakutenis seksnukkudega taas laineid lüüa. 

Rakuteni meeskonna tegevjuhi Justin Liu sõnul on tegemist sümboolse žestiga näitamaks, et klubi hoolib väga oma fännidest. «Oleme praegu kõige õnnelikumad inimesed maailmas, sest saame ikkagi pesapalli mängida,» vahendab NBC mehe sõnu. «Oleme üldse esimene pesapalliliiga maailmas, kes oma hooajaga alustab. Tegemist on sümboliga ja suure saavutusega.»

Sama leidis ka külalismeeskonna esindaja Chiu Chang-Jung: «See on veidike narr, et fännid ei saa staadionile tulla ja meile kaasa elada, kuid meil puudub selle koha pealt sõnaõigus. Arvestades olukorda ja maailmas möllavad koroonapandeemiat on imeline, et meil on üldse võimalik mängudega alustada.»

Taiwan on maailmas üks paremini koroonaviirusega hakkama saanud riike. 21 miljoni elanikuga riigis on nakkushaigus diagnoositud kõigest 393 inimesel ning koroonaviirusesse on surnud kuus inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles