VIDEO Eesti jalgpallikoondise peatreener töötas karantiini ajal välja uue mängufilosoofia

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Karel Voolaid.
Karel Voolaid. Foto: Eero Vabamaegi/Postimees

Eesti jalgpallikoondise peatreener Karel Voolaid rääkis Paide Linnameeskonnale antud videointervjuus, kuidas tema karantiiniaeg on möödunud. 

«Eriolukord tekitas nii maailma jalgpallile ja selle sees olevatele inimestele, ka minule, väga keerulise perioodi. Eriti esimesel paaril nädalal. Tegemist oli suure teadmatusega; mis, kuidas ja kuhu edasi? Algust võib nimeta šokeerivaks,» arutles Voolaid. 

«Uudiseid tuli nii palju peale, keegi ei teadnud, kui kaugele viirus võib liikuda ja millal saab jalgpalli juurde tagasi pöörduda. Aga pärast seda läksid vaikselt mõtted sellele, et mida hetkel teha saab? Võib-olla saigi korraks aja maha võtta. Õnnestus kõrvalt vaadata rahulikuma pilguga, mida saaks teoreetiliselt ära teha. Praktilise töö võimalus võeti käest.

On olemas palju võimalusi, kuidas Eesti jalgpalli arengut edasi mõjutada. Koostöös jalgpalliliidu koolitusosakonna tehnilise direktori ja ühe koondise abitreeneriga on käsil küllaltki oluline projekt, et töötada noortekoondistele välja põhjalikum ja konkreetne uus mängimise filosoofia. See on mahukas töö. Sinna läheb energia. Loodetavasti saab seda varsti ka platsil proovida.»

Lisaks räägib Voolaid Paide klubist, millel on tema endagi karjääris oluline roll:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles