Vabavõitleja peatas kodutu jalalöögiga: ta üritas mind millessegi nakatada

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Luke Rockhold (paremal).
Luke Rockhold (paremal). Foto: AFP/SCANPIX

Endine vabavõitlusliiga UFC tšempion Luke Rockhold sattus hiljuti tänaval rünnaku ohvriks, kui kodutuna näiv naine tormas tema suunas ja üritas mehe pihta ka sülitada. Poksiäss lahendas aga potentsiaalselt ohtliku situatsiooni omal moel: jalahoobiga kõhtu. 

«Naine istus bussipeatuses pingil ja nägi väga halb välja. Nagu kodutu või midagi sellist. Mulle tundus, et ta oli mingit aine mõju all ning ta nägu oli midagi täis. Võib-olla oli see veri, mida ma nägin,» alustas Rockhold «Submission Radiole» olukorra meenutamist. 

«Ta oli täiesti omas maailmas, aga tõstis kärmelt pead, et mulle otsa vaadata. Ma ei arvanud sellest midagi, vaid jätkasin mööda kõnniteed koeraga jalutamist. Kui ma talle lähemale jõudsin, kardas ta pingilt püsti ja hakkas minu suunas jooksma nagu zombi,» jätkas ta. 

«See oli metsik. Ma ei oodanud seda üldse. Jalutasin ju lihtsalt oma koeraga ja mõtlesin oma mõtteid, kuni too naine minu suunas jooksma hakkas. Ta lihtsalt kargas püsti ja karjus «aaaarrgh». Seejärel hakkas ta klimpi kurku tõmbama, justkui kavatsenuks minu suunas sülitada. Ilmselt tahtis ta mind hirmutada sellega, et nakatab mind millessegi,» arvas Rockhold. 

Seejärel võttis olukorra juhtimise üle juba lihasmälu. «Võtsin seejärel korraks hoogu ja saatsin ta võimsa jalalöögiga mitu head meetrit tahapoole. Suutsin seda teha täpselt sellel hetkel, kui ta hakkas sülitama, seega kogu ila maandus tema riietele. See juhtus instinktiivselt. Pärast maha prantsatamist hakkas naine üle keha värisema justkui päikese kätte sattunud vampiir,» meenutas Rockhold. 

«See kõik juhtus nii kiiresti, et ma ei jõudnudki mõelda. Arvan, et ta oli laksu all. Aga ma ei suuda siiani uskuda, et ma pääsesin sellest olukorrast, ilma et ta oleks mind puudutanud. Kompasin ennast kärmelt läbi ja panin seejärel kohe ajama,» sõnas ameeriklane.

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles