M-Sport võib järgmise rallitalendi otsingul sukelduda virtuaalmaailma

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Kas M-Spordi masinate roolis võib varsti näha e-spordi taustaga sõitjaid?
Kas M-Spordi masinate roolis võib varsti näha e-spordi taustaga sõitjaid? Foto: PA Wire/PA Images/Scanpix

M-Spordi WRC-meeskonna boss Richard Millener sõnas usutluses DirtFishile, et ilmselt hakkavad nad tulevikus uusi rallitalente otsima e-sportlaste seast. 

Eelmisel kümnendil debüteeris WRC-sarjas (ja kihutas enam kui ühel MM-etapil) kokku 30 pilooti, kuid vaid üks neist – Ott Tänak – osutus piisavalt küpseks, et maailmameistriks tulla. Nüüd on pealekasvavate sõitjate arv aga hakanud vähenema, mistõttu ongi Milleneri sõnul õige aeg vaadata virtuaalmaailma poole. 

«Usun, et otsime juba praegu igalt poolt. M-Sport tegeleb väga aktiivselt talendiotsinguga ning praeguse eriolukorra ajal oleme märganud, et üha rohkem sõitjaid on hakanud tegelema virtuaalse rallisõiduga,» sõnas britt. 

«Võib-olla peame meiegi seda tulevikku silmas pidades arvestama. Nuputama, kuidas inimesi rallispordi juurde meelitada ja aidata neid sellel üleminekul e-spordist päris kihutamise juurde,» jätkas Millener. 

«Arvan, et meil on võimalik praegu nii mõndagi õppida. Oleme õigel teel ja liigume õiges suunas, et meelitada ala juurde rohkem inimesi,» viitas M-Spordi pealik WRC poolt käivitatud virtuaalsele rallisarjale. «See on üks lihtsamaid viise edasi minekuks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles