Lätlased kaaluvad jalgpalli meistrivõistlusi Eestis mängida

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Maris Verpakovskis
Maris Verpakovskis Foto: ARIS MESSINIS/AFP

Läti jalgpalliklubid on arutanud võimalust pidada meistrivõistluste mängud Eestis või Leedus.

Endine Läti koondise ründaja ning Riia jalgpalliklubi spordidirektori Maris Verpakovskis kinnitas seda Sportacentrsile. Läti valitsus otsustas neljapäeval, et lubab sportlased küll treenima, kuid gruppi tohib kuuluda vaid 25 inimest ning hoida tuleb kahemeetrist vahet. Sisetreeningutele kehtestati ka kolme tunnine ajalimiit.

«Me ei saa jätkuvalt täistuuridel treenida. Kahemeetrise vahega treenimine on küll hea, kuid mitte täiuslik lahendus. Niimoodi on võimalik hoida ainult sportlikku vormi,» ütles Verpakovskis ning lisas, et ta ei mõista, kuidas on võimalik kaubanduskeskustes käia, kuid vabas õhus tuleb piirangutega treenida.

Eestis või Leedus mängimise kohta sõnas ta järgnevat: «Haigestumisstatistika on naaberriikides palju kurvem, kuid piirangud tühistatakse kiiremini. Kui meie valitsus piiranguid ei leevenda, peame hakkama aina tõsisemalt sellele variandile mõtlema.»

Läti jalgpallihooaeg pidanuks algama 13. märtsil, kuid päev enne kehtestati riigis eriolukord, mistõttu pole ükski klubi sel hooajal veel platsil käinud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles