M-Spordi boss: Evansi karjäär on otsustavas faasis

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Elfyn Evans
Elfyn Evans Foto: TT NEWS AGENCY/via REUTERS

M-Spordi pealik Richard Millener sõnas, et tema endisel hoolealusel Elfyn Evansil on praegu Toyotas käsil karjääri tähtsaim faas.

Evans sõitis M-Spordis viis täispikka hooaega ning sai Fordi roolis kirja ka karjääri esimese võidu, kui oli 2017. aastal konkurentidest kiirem kodurajal Walesis. Eelmise aasta lõpus sõlmis ta lepingu Toyotaga. Hooaeg algas igati hästi, sest Monte Carlos oli ta esikoha konkurentsis ning Rootsis suutis juba võita.

Kolme etapi järel hoiab ta pingerivis teist kohta, jäädes liider Sebastien Ogier’st (Toyota) maha kaheksa punktiga.

DirtFish küsis Millenerilt, kas Evansi edu taga võib olla kindlustunne, et ta sõidab tehasemeeskonnas. «Võib-olla ka natukene seda, kuid kõige tähtsam on see, et ta vahetas meeskonda ning teab, et peab end tõestama. Põhimõtteliselt on ta «kõik või mitte midagi» faasis,» ütles Millener.

«Ma arvan, et ta sai aru, et peab suruma hakkama. Juba eelmise aasta lõpus pööras ta uue lehekülje. Selle hooaja esimeste rallidega näitas täpselt, kui hea ta on. Soovin talle palju edu. Tahame kõik teda maailmameistrina näha,» jätkas Millener.

Kui Evans peakski maailmameistriks tulema, oleks ta alles kolmas britt, kes sellega hakkama on saanud. Seni on seda suutnud Colin McRae (1995) ja Richard Burns (2001).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles