Tšempion naaseb? Fernando Alonso sõlmis järgmiseks aastaks eellepingu

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Fernando Alonso.
Fernando Alonso. Foto: AFP/SCANPIX

Kuigi F1-karussell pole tänavu veel hoogugi üles võtnud, on selle nädala jooksul vormelimaailmas juhtunud juba paljutki. Sebastien Vettel visati Ferrarist üle parda ning asemel toodi Carlos Sainz Jr. Hispaanlasest tühjaks jäävat kohta peaks omakorda täitma Daniel Ricciardo. Ent nagu kuulus reklaamlause kõlab – see pole veel kõik!

Prantsusmaa väljaanne Autohebdo raporteerib mitmele allikale tuginedes, et kahekordne vormel 1 maailmameister Fernando Alonso on kuninglikku sarja naasmas ning sõlmis täna Renault' meeskonnaga eellepingu. Teist rada pidi on samasugune informatsioon jõudnud ka Hispaania väljaande Marca kirjatsuradele. 

Hispaanlane haaraks järgmisel aastal endale Ricciardost vabaks jääva koha ning hakkaks nõu ja jõuga toetama tiimi teist pilooti Esteban Oconi. 

Alonso on karjääri jooksul osalenud 314 vormel 1 etapil. Tal on kirjas 32 etapivõitu, 97 poodiumikohta ning kaks MM-tiitlit, mille ta võitis nii 2005. kui ka 2006. aastal just Renault’ga.

Viimati sõitis Alonso F1 sarjas 2018. aastal, esindades McLarenit. Lisaks on ta karjääri jooksul sõitnud veel Minardis ja Ferraris.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles