Galerii Paide kümme nädalat kestnud valitsemisaeg lõppes

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy

Eesti jalgpalli kõrgliiga naasis täna kahe ja poole kuu pikkuselt mängupausilt. Sündis ka üks üllatustulemus, kui senine tabeliliider Paide Linnameeskond kaotas koduväljakul 1:2 Viljandi Tulevikule.

Tulevik läks kohtumist 26. minutil Herol Riibergi väravast juhtima ning 61. minutil realiseeris Pavel Marin Tuleviku kasuks penalti. Paide jõudis küll väravani, ent seda liia hilja, sest Edrisa Lubega tabamus sündis alles neljandal üleminutil. 1:2 kaotus kukutas kümme nädalat Premium Liigat juhtinud Paide tabeli esirealt.

Premium Liiga teise vooru esimene värav sündis aga Kuressaare ja Nõmme Kalju vahelises kohtumises, kui kodumeeskonna Rauno Tutk viis omaväravaga Kalju 4. minutil juhtima. Kaarel Usta 24. minuti tabamus viis Kalju 2:0 ette ja selle tulemusega mäng ka lõppes.

Kadrioru staadionil alistas FCI Levadia 2:0 Tallinna Legioni. Avavärava lõi 37. minutil Manucho ning lõppseisu vormistas 89. mintuil penaltist Dmitri Kruglov. Legioni kaitsja Aleksandr Volodin saadeti penalti põhjustanud vea tõttu väljakult minema.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Enne mänge:

Jalgpalli Premium Liigas jõuti enne eriolukorra väljakuulutamist mängida vaid üks voor. Eelmisel nädalal sai aga selgeks, et alates 19. märtsist liiga taaskäivitub.

Valitsuse otsuse järgi lubatakse staadionile koos jalgpallurite, treenerite ja muu personaliga maksimaalselt 100 inimest. Enne staadionile tulemist mõõdetakse inimeste kehatemperatuuri ning kui see on 37 või kõrgem, jäetakse kodanik staadionivärava taha.

Mängu kajastavad ajakirjanikud lubatakse areenile 45 minutit enne mängu algust ning sissepääs suletakse neile 15 minutit enne avavilet. Ajakirjanikele antakse staadioniväraval ka kaitsemask, kuid kohustus on seda kanda vaid väljaku ääres tegutsevatel operaatoritel ja fotograafidel, kõigile teistele on see soovituslik. Staadionil viibivatel inimestel tuleb hoida teistega vähemalt kahe meetrist vahet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles