Koroonas Premier League'i mängija: hirmutav, kui lihtne on sellesse nakatuda

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Adrian Mariappa.
Adrian Mariappa. Foto: AFP/SCANPIX

Inglismaa jalgpalli kõrgliigas tehti pühapäeval ja esmaspäeval kokku 748 koroonatesti, millest kuus osutusid positiivseks. Kui esiti Premier League ühtegi nime ei avalikustanud, siis praeguseks on teada, et üks positiivse proovi andjatest on Watfordi kaitsja Adrian Mariappa. 

Mariappa tunnistas ise, et on üks kolmes inimesest, kes Watfordis viirushaigusse nakatunud. Ülejäänud kaks haigestunut on klubi taustajõud.

«See oli minu jaoks suur üllatus, kuna ma pole eriti kodust väljas käinudki,» sõnas 33-aastane Mariappa intervjuus The Telegraphile. «Kui jätta välja mõned jooksuringid ning jalutuskäigud lastega, olengi lihtsalt koduseinte vahel trenni teinud ja koduõpetaja olnud.»

«Mu elustiil on väga tagasihoidlik, ma ei käi pidudel ega eriti väljas, seega mul pole aimugi, kuidas ma võisin haiguse saada,» jätkas jamaicalane ning kinnitas, et ühtegi sümptomit tal esinenud pole.

«See on ausalt öeldes päris hirmuäratav, kuidas sa võid ennast täiesti hästi tunda, praktiliselt kodust mitte lahkuda, ent ikka nakatuda. Kui ma poleks tagasi treeningutele läinud, kus mind testiti, siis ma poleks ilmselt teadagi saanud, et mul see on,» sõnas varasemalt lisaks Readingu ja Crystal Palace'i hingekirja kuulunud Mariappa. 

Lisaks Watfordi liikmetele on positiivse koroonaproovi andnud ka Burnley abitreener Ian Woan. Ülejäänud kaks haigestunut pole veel teada, kuid on kinnitatud, et nad on mõlemad samast klubist. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles