Kaasreisija seksuaalset ahistamist talunud NFLi mängija kaebas lennufirma kohtusse

Postimees Sport
Copy
United Airlinesi lennuk.
United Airlinesi lennuk. Foto: ZUMAPRESS.com/scanpix

Ameerika jalgpalliliiga NFL mängija läks lennufirma United Airlinesi vastu kohtusse, kuna pardapersonal ei teinud midagi selleks, et kaitsta pallurit purjus naisterahva ahistava rünnaku eest. 

Süüdistuse kohaselt sattus mängija veebruaris lennuki pardal ühe naissoost reisija ahistamise ohvriks ning kuigi ta juhtis korduvalt lennufirma töötajate tähelepanu asjale ning palus nende abi, ei võetud midagi ette.  

Nimetuks jääda sooviv mängija ning teinegi kaasreisija on avalduses välja toonud, et joobetunnustega naine eemaldati oma kohalt alles siis, kui ta mehele praktiliselt peale oli roninud ning tema näomaski ära kiskunud.  

Kaebuse esitaja sõnul olevatki näomask see, mille pärast ta naise tähelepanu pälvis. Esiti naeruvääristas naine teda selle pärast, hiljem hakkas teda käperdama, haarates meest nii näost kui ka intiimpiirkonnast. 

Lõpuks otsustas sportlane püsti tõusta ning nõuda enda ümberpaigutamist. Seejärel võttis naine ette järgmise samas reas istunud mehe – kes esitas ka süüdistuse – ning hakkas teda käperdama. 

Alles seejärel paigutas lennufirma naise teise kohta ning andis mõlemale mehele kompensatsiooniks 150-dollarilise vautšeri. Nüüd nõuavad mehed ettevõttelt juhtunu pärast ka kompensatsiooni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles