Tipptennisisti ähvardab reaalne vanglakaristus

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Nikoloz Basilašvili
Nikoloz Basilašvili Foto: AFP/SCANPIX

Meeste tennise edetabelis 27. kohal olevat Nikoloz Basilašvilit ähvardab vanglakaristus pärast seda, kui talle esitati süüdistus koduvägivallas. 

The Guardiani väitel esitas Basilašvili vastu süüdistuse tema endine abikaasa Neka Dorokašvili. Väidetav kuritegu leidis aset möödunud neljapäeval ning seda nägi pealt ka laps. 

Basilašvili peeti seejärel Georgia pealinnas Tbilisis kinni ning pühapäeval lasti ta 29 000-eurose kautsjoni vastu vabadusse. 16. juulil ootab teda ees kohtusse minek.

28-aastane tennisist vaatab otsa väga tõsisele süüdistusele, sest koduvägivalla eest võidaks Georgias süüdlane kuni kolmeks aastaks trellide taha saata. Basilašvili advokaadi sõnul on tema klient kõiki süüdistusi eitanud. 

Basilašvili ja Dorokašvili abiellusid 2013. aastal ning kaks aastat hiljem sündis neil poeg Lucas. Praeguseks on paar aga lahutatud. 

Hetkel maailma edetabelis 27. kohal olev Basilašvili on parimal juhul olnud ATP edetabeli 16. real ning karjääri jooksul võitnud ligemale viis miljonit eurot auhinnaraha.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles