Ühistreeningutest keeldunud Premier League'i jalgpallur: probleemidest julgustatakse rääkima, aga meil sõimati näod täis

Henry Lääne
Copy
Watfordi ründaja Troy Deeney.
Watfordi ründaja Troy Deeney. Foto: DAVID KLEIN/REUTERS

Inglismaa jalgpalli kõrgliigas on tiimid alustanud treeningutega, kuid mõned mängijad pole nõus ühiste harjutuskordadega liituma, sest kardavad koroonaviiruse mõju nii endale kui ka oma lähedastele. Üks nendest on Troy Deeney, kes on selle eest saanud ohtralt kriitikat.

Deeney on Premier League'i klubi Watfordi kapten, kelle kodus kasvab viiekuine hingamisraskustega poeg. Jalgpallur ei tahtnud oma võsukest igati mõistetaval põhjusel veelgi suuremasse ohtu panna.

Telekanaliga CNN vestelnud Deeney avaldas, et pahatahtlikud inimesed on  soovinud, et tema poeg saaks koroonaviiruse, sest mängija pole nõus treeningutele naasma.

«See on minu jaoks keeruline osa,» viitas ta poega puudutavatele sõnumitele. «Kui neile vastan, arvavad inimesed, et nad on minuni jõudnud ja jätkavad samamoodi.»

Deeney jätkas: «Ajal, mil vaimne tervis on üha tähtsam ja kõik julgustavad inimesi probleemidest rääkima, viitasime koos Danny Rose'iga (Newcastle Unitedi vasakkaitsja, kelle arvates koheldakse jalgpallureid koroonakriisi ajal kui laborirotte) muredele, kuid meil sõimati näod täis.

Halvustavaid sõnumeid ei saa ainult meie. Ka mu naisele kirjutatakse otse ning kui tänaval jalutan, öeldakse, et «näed, mina olen tööl, mine sina ka tagasi».» Praeguse info kohaselt peaks Deeney Watfordi ühistrennidega liituma järgmisel nädalal.

31-aastane Deeney on tänavu löönud 17 liigakohtumisega kuus väravat. Enamuse karjäärist ongi ta veetnud Watfordis, kus on kõikide sarjade peale kokku tema arvel 388 kohtumisega 129 väravat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles