Ogier: ma ei osanud oodata, et selline hooaeg jääb minu viimaseks

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Sebastien Ogier
Sebastien Ogier Foto: PAU BARRENA/AFP

Kuuekordne autoralli maailmameister Sebastien Ogier kinnitas veelkord võimalust, et sõidab MM-sarjas kaasa ka järgmise hooaja.

36-aastane prantslane on vaikselt valmistumas pensionipõlveks. Tänavune hooaeg pidanukski talle viimaseks jääma, kuid koroonapandeemia lõi selle plaani kõikuma.

Tegelikult mõtles Ogier juba Mehhiko ralli ajal, et võib-olla peaks ta osalema ka 2021. aasta hooaja avaetapil Monte Carlos. Siis tabas maailma pandeemia ning kogu WRC kalender löödi pea peale, mistõttu mõtleb Ogier nüüd võimalusele sõita kaasa kogu 2021. aasta kalender.

«Ma ei osanud kunagi oodata, et selline hooaeg jääb minu karjääri viimaseks. Vaatame, mis sellest aastast üldse saab, kuid kui hooaeg kujuneb poolikuks, siis kaalun veel ühe aasta sõita,» ütles ta DirtFishile.

Praegu on see vaid mõttekõlks, sest prantslase endi sõnul pole ta tiimiga järgmisest aastast juttu teinud. «Ega mul mingit päris plaani polegi, kuid kui hooaeg jääbki poolikuks, siis ma kindlasti mõtlen sellele.»

Samas on Toyota rallitiimi pealik Tommi Mäkinen DirtFishile öelnud, et püüab Ogier’d veenda karjääri jätkama. Juba veebruaris sõnas ta: «Mul on tunne, et suudame talle anda piisavalt hea auto, mis hoiaks teda motiveerituna ning võib-olla otsustab ta MM-sarja edasi jääda.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles