KEHAKULTUUR Uus hobi pani Arsenali väravavahi Rovanperäle kirjutama

Copy
Karl Jakob Hein kaitseb Arsenali U23 väravat kohtumises Chelsea U23 vastu.
Karl Jakob Hein kaitseb Arsenali U23 väravat kohtumises Chelsea U23 vastu. Foto: Pricey afcphoto London Arsenal

Postimehe taskuhäälingu «Kehakultuur» 19. saates oli külas London Arsenali jalgpallur Karl Jakob Hein, kellega rääkisime nii tegemistest Inglismaa tippklubis kui ka eriolukorra ajal Eestis.

Karl Jakob Hein kirjeldas saates elu Londoni Arsenali akadeemia pallurina ning ka suhtlust põhirivistuses mängivate tähtmängijatega. Lisaks rääkis ta oma iga päeva elust ja tasemest, kus tal tuleb end pidevalt tõestada. Rääkisime ka lõppenud hooajast ja edukast esinemisest erinevates sarjadest.

Arsenali pallur tunnistas, et peagi võib ta kogemuste hankimiseks Arsenalist laenule minna, kuid seda peab enne hoolikalt kaaluma. Halva valiku korral võib asi üsna nukralt lõppeda. «Katsud puitu või sootuks vigastad ennast. Peame selle treeneritega hoolikalt läbiarutama,» rääkis Hein.

Eriolukorra tekkimisel otsustas noormees Inglismaalt kodumaale naasta ja Eesti jalgpallikoondise vaatevälja kuuluv Hein tunnistas, et tal vedas oma reisi ajastades. Pikemalt oodates tulnuks Inglismaale jääda või otsida keerulisemaid teid Eestisse.

Peale jalgpalli meeldib Heinale veel ka rallimaailmal silma peal hoida. Viimased aastad hoiab ta kõvasti pöialt Ott Tänakule ja igal rallinädalavahetusel jälgib ta igal võimalusel ikkagi vaheaegu ja tulemusi. 

Eriolukorra ajal avastas 18-aastane Arsenali akadeemia jalgpallur enda jaoks discgolfi ja on üsna usinalt Eesti metsades seda ka harrastanud. Kui nägi, et Soome rallitäht Kalle Rovanperä soovib leida põnevaid radu, kus discgolfi mängida, siis võttis Hein sotsiaalmeedias soomlasega ka ühendust, kuid kahjuks jäi sedapuhku vastuseta. Siiski lubas eestlane, et käib võimalikult palju nüüd Tallinna lähistel kettaid loopimas ja ehk trehvab ta ka andekat rallimeest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles