Kirdi soomlasest konkurent lubab arenguhüpet: viskasin hiljuti pesapalli 136 km/h

Postimees Sport
Copy
Toni Kuusela.
Toni Kuusela. Foto: HP Roos/imago images / Just Pictures

Soome odaviskaja Toni Kuusela on taastumas küünarliigese vigastusest ja lubab võimsaid tulemusi. Kuusela sõnul on ta hiljutisel treeningul visanud pesapalli 136 km/h, mis annab põhjust oodata pikka kaart ka odaviskes.

Kuusela on terve oma karjääri maadelnud küünar- ja hüppeliigese probleemidega. Soomlase sõnul on seis tänaseks hea, kuigi ühel hommikul ärgates oli eelaimdus halb. «Ärkasin üles ja tunne oli selline, et jälle on midagi pahasti. Õnneks doktor andis mulle rohelise tule ja ütles, et väike asi. Sealt alates on läinud kõik hästi ja plaanin tulla starti 27. juunil.»

26-aastasel soomlasel on tänavusest hooajast juba tulemus all, kui ta enne koroonapausi viskas 80.14. Tema isiklik rekord on 83.40, kuid soomlase sõnul on ta võimeline enamaks. «Mu eesmärk on sel hooajal ületada 85 meetri joon. Teine suurem eesmärk on Soome meistrivõistlustel hästi esineda.

Kuusela sõnul on vorm hea ning seda kinnitas hiljuti ka pesapallivise. «Viskasin hiljuti pesapalli 136 km/h ja seda ilma hoovõtuta. Oleks lahe, kui saaksin visata ka hooga. Ka oleks vinge ennast võrrelda pesapalluritega,» rääkis soomlane.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles