Video Barcelona kaotas punkte, Messi läks vastasele kätega kallale

Christopher Krutto
Copy
Lionel Messi (nr 10) kaotas mängus enesevalitsuse.
Lionel Messi (nr 10) kaotas mängus enesevalitsuse. Foto: MARCELO DEL POZO/REUTERS

Eile õhtul kohtusid Hispaania jalgpalli kõrgliiga La Liga kohtumises Barcelona ja Sevilla, kes mängisid välja väravateta viigi.

Kuigi väravaid mängus ei sündinud, suutsid mõlemad meeskonnad tekitada häid võimalusi. Barcelona argentiinlasest superstaar Lionel Messi sai mitmel korral heast kohast karistuslööke proovida ja värav ei olnud kaugel. Ühe korra päästis kaitsja õigeaegne reageerimine Messi karistuslöögi ja teisel puhul sai väravavaht pallile käe vahele.

Samuti oli suurepärane võimalus Barcelona tipuründajal Luis Suarezel, kes 88. minutil kastis löögile pääses, kuid palli üle värava saatis.

Üleminutitel oli Madridi Realist Sevillas laenul oleval Sergio Reguilonil Barcelona kukutada, kuid umbes viie meetri pealt sooritatud löök lendas otse vastu väravavahti.

Mängu kõige kõnekam moment toimus esimese poolaja lõpus, kui Messi läks kätega kallale Sevilla mängijale Diego Carlosele. Olukorras on selgelt näha, kuidas mänguvälises situatsioonis Messi läks ja lükkas Carlost jõuliselt. Sellise käitumise eest võib tihti punase saada, kuid argentiinalsele karistust ei järgnenud.

Video olukorrast:

Barcelona on hetkel liigas kogunud 30 mänguga 65 punkti ja hoiab esimest kohta. Mängu vähem pidanud Madridi Real on 62 punkti peal ja võib pühapäeval Barcelonaga samale pulgale tõusta.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles