Adamo: kaheksast rallist piisaks täisväärtuslikuks hooajaks

Christopher Krutto
Copy
Andrea Adamo
Andrea Adamo Foto: Hyundai Motorsport

Hyundai rallimeeskonna pealik Andrea Adamo usub, et kaheksast etapist piisaks täishooajaks, viidates huvitavale 1995. aasta hooajale.

«Kaheksa rallit on piisav. Kui ajas tagasi vaadata, siis 1995. aastal sõideti kaheksa etappi ja tegu oli ühe põnevaima hooajaga. Kaheksa etappi oli siis piisav ja oleks ka nüüd piisav,» sõnas itaallane Dirtfishile.

Tiimijuht tunnistas, et tänavu on küll kaheksaetapilise hooaja põhjused 1995. aastast erinevad, kuid tegu oleks endiselt täisväärtusliku hooajaga. Tema sõnul on hooaja jätkamisel ka sügavam mõte.

«Kui me uuesti alustame, siis on tegu tugeva inimliku looga. See näitab, et me oleme läbinud raske hetke. Praegu on paljude jaoks olnud keerulised ajad. Paljud on kannatanud ja kui me saame oma väikses mootorispordi maailmas asjad uuesti liikuma, siis näitame koroonaviiruse pandeemiale, et inimesed on tagasi,» rääkis Adamo.

Hetkel ei ole täpselt teada, millal ja kus hooaeg alguse saab. Dirtfishi ajakirjaniku David Evansi avaldatud kalendri järgi peaks see juhtuma septembri alguses just Eestis. Rally Estonia korraldaja Urmo Aava on avalikult kinnitanud, et WRC-etapi korraldusõigust Eestile on pakutud ja läbirääkimised hetkel käivad.

Dirtfishi portaalis avaldatud tõenäoline võistluskalender:

4.–6. september: Rally Estonia

24.–27./17.–20. september: Türgi ralli

2.–4. oktoober: Ypresi ralli

15.–18. oktoober: Saksamaa ralli

29. oktoober – 1. november: Sardiinia ralli

19.–22. november: Jaapani ralli

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles