Müncheni Bayern ostis Manchester City ääremängija 50 miljoni euroga

Postimees Sport
Copy
Leroy Sane.
Leroy Sane. Foto: Michael Regan/NMC Pool/PA

Saksamaa ajalehe Bild teatel on Müncheni Bayerni jalgpalliklubi omandanud 50 miljoni euro eest Manchester City ääreründaja Leroy Sane mängijaõigused.

24-aastane Saksamaa koondislane sõlmis Bayerniga lepingu kuni 2025. aastani. Aasta eest seostati Saned samuti Bayerniga, kuid siis küsis City väidetavalt 100 miljonit. Kuna Sane sai tänavuse aasta alguses põlve eesmine ristatisideme tõsise vigastuse ja pole sel hooajal mänginudki, sai Bayern mehe poole soodsamalt.

Alanenud hinna juures mängis rolli ka tõsiasi, et Sanel oleks aasta pärast lõppenud Cityga leping ning sakslane ei soovinud seda klubiga pikendada. Kui Manchester City poleks talle uut kosilast leidnud, avanenuks Saksamaa koondislasel võimalus järgmisel suvel juba tasuta lahkuda.

Sane lahkumine sai suuresti selgeks juba eelmisel nädalal, kui City peatreener Pep Guardiola teatas, et ääreründaja pole huvitatud lepingu pikendamisest. 

Sane jaoks pole Saksamaal mängimine midagi uut, sest enne Citysse siirdumist mängis ta Schalke ridades.

Endise City ääreründaja uus Müncheni Bayern on võitnud Saksamaa Bundesliga juba kaheksa hooaega järjest. Saksa hiid on konkurentsis ka Meistrite liigas, kus neil on Chelseaga pidada kaheksandikfinaali korduskohtumine. Esimese mängu võitis Bayern 3:0.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles