Mbappe lükkas suurklubide pakkumised tagasi ja soovib võtta järgmisest hooajast maksimumi

Karl-Joosep Küngas
Copy
Kylian Mbappe koos meeskonnakaaslase Neymariga.
Kylian Mbappe koos meeskonnakaaslase Neymariga. Foto: POOL - Anthony dibon / Icon Sport via www.imago-images.de/imago images/PanoramiC

Pariisi Saint-Germaini ründetäht Kylian Mbappe otsustas kopsakatest pakkumistest hoolimata jääda endiselt praegusesse koduklubisse, et võita nendega tuleval hooajal võimalikult palju karikaid.

Mbappe leping PSGga lõppeb 2022. aasta suvel ning seetõttu ringles palju jutte, et Prantsusmaa meister on valmis suure pakkumise korral ka tähtmängijast loobuma. Peamiseks kosilaseks peeti Hispaania jalgpallihiidu Madridi Reali, kes soovib ründeliini täiendusi hankida.

Vähemalt sel suvel üleminekut ei toimu, sest prantslane ise soovib koduriigi parimas klubis endiselt jätkata. «Järgmine hooaeg on minul juba neljandaks PSG särgis ja see on piisavalt pikk aeg olnud, et viimaks tähtsaid karikaid võitma hakata. Soovingi tuleval aastal võita võimalikult palju karikaid ja tõestada enda väärtust veelgi,» sõnas Mbappe.

Prantsusmaal lõpetati hooaeg enneaegselt ning PSG kuulutati ka riigi meistriks. Mbappe jõudis tänavu sealses kõrgliigas mängida 20 kohtumises, milles lõi kokku 18 väravat ja oli kogu liiga suurim väravakütt. 

Tegelikult on Mbappel koos PSGga võimalus ka veel tänavu mitmeid karikaid võita. Juba sel reedel mängitakse välja Prantsusmaa karikas ning nad on konkurentsis veel ka Meistrite liigas, kus veerandfinaalis minnakse vastamisi üllatajate Atalantaga.

Enne PSGga liitumist Monaco särgis pallinud Mbappe on tulnud neljakordseks Prantsusmaa meistriks ning võitnud ka kõik teised võimalikud tiitlid Prantsusmaal. 2017. aastal tunnistati ta Euroopa parimaks noormängijaks ning aasta hiljem krooniti ta koos Prantsusmaa koondisega maailmameistriteks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles