M-Sport koondas 63 inimest, Wilson: see on kõige raskem asi, mida olen pidanud selles äris tegema

Henry Lääne
, reporter
Copy
Noor Ott Tänak ja Malcolm Wilson.
Noor Ott Tänak ja Malcolm Wilson. Foto: @World/M-Sport

M-Spordi omanik Malcolm Wilson ütles, et pidi koroonakriisi tõttu kehvenenud majandusolukorra tõttu koondama 63 inimest. «See on kõige raskem asi, mida olen selles äris olnuna pidanud tegema,» ütles inglane kurvalt.

Wilson on M-Sporti juhtinud üle 40 aasta ning Markko Märtini ja Ott Tänaku rallikarjääris suurt rolli mängiv britt tõdes, et tema firma seis pole kunagi olnud nii raske kui praegu.

Koondamised on paratamatud, andis Wilson mõista portaalile DirtFish. «See on ettevõtte tuleviku jaoks oluline. Te teate mind küll, minu jaoks on inimesed selles äris kõige olulisemad. Sellisel hulgal töötajate kaotamine on kohutav.»

M-Spordile pole põntsu pannud vaid rallimaailma seiskumine. Nad teevad koostööd ka Bentley GT-osakonnaga ja Jaguariga I-PACE-sarjas. «Samas oleme varemgi olnud keerulistes olukordades ja neist välja tulnud. Anname endast kõik, et ka praegu nii läheks,» lisas Wilson.

Suurbritannia võidusõidufirmal saab sügisel valmis uus kõrgtehnoloogiline arenduskeskus, mis toob loodetavasti juurde 100 töökohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles