Esimene üllatus on sündinud, NBA parim klubi alistus play-offi avamängus autsaiderile

Karl-Joosep Küngas
Copy
Nikola Vucevic pealeviskel.
Nikola Vucevic pealeviskel. Foto: Kim Klement/USA TODAY Sports

Korvpalliliigas NBA alustati play-off-mängudega. Kui esimene võistluspäev möödus suuremate üllatusteta, siis teine korvas selle kuhjaga. 

Nelja võiduni mängitavas seerias NBA parima klubi Milwaukee Bucksiga kohtuval Orlando Magicul ei nähtud mingeid võimalusi ning paljud eksperdid ootasid kiiret 4:0 võitu favoriitidele. Magicu mängumehed sellega nõustuda ei soovinud ning lõhkasid kohe üllatuspommi, võttes avamängust 122:110 võidu.

Orlando pani võidule aluse tugeva esimese poolajaga, kus korra juhiti koguni 18 punktiga (51:33). Kuigi eelmise hooaja kõige väärtuslikuma mängija Giannis Antetokounmpo juhtitav Bucks jõudis kolmandal neljandikul punkti kaugusele, siis rohkemaks võimelised poldud.

Otsustaval veerandil enam Bucks Orlandole ohtlikuks ei saanudki ning NBA põhihooaja parimale meeskonnale pandi kiiresti äratuskell tööle.

Magicu võidu peaarhitekt oli montenegrolane Nikola Vucevic, kes sai kirja võimsa kaksikduubli 35 punkti ja 13 lauapalli. Teda toetas Terrence Ross 18 ja Markell Fultz 15 silmaga. Bucksi ei suutnud kaotusest päästa ka Antetokounmpo 31 punkti ja 17 lauapalli. 

Selle paari järgmine mäng toimub juba ööl vastu reedet ning kindlasti ei saa Bucks lubada omale 0:2 kaotusseisu jäämist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles