Klubi vahetada sooviv Lindpere liitus taas Red Bullsi treeningutega

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joel Lindpere.
Joel Lindpere. Foto: SCANPIX

Kaks viimast hooaega New York Red Bullsi jalgpalliklubi ridades mänginud Joel Lindpere on mitmel korral avaldanud soovi oma karjääri Euroopas jätkata.

Varasemalt on poolkaitsja avaldanud, et tema vastu on huvi tuntud nii Inglismaa kõrgliigast kui ka esiliigast. Siiski pole seni Red Bulls soostunud eestlasest loobuma ning nüüd liitus Lindpere klubi hooajaeelse treeninglaagriga, kirjutab Big Apple Soccer.

Ametlikud treeningnimekirjad avalikustatakse küll täna, kuid Red Bullsi pressiesindaja kinnitas juba eile, et eelmisel hooajal suurepärast mängu näidanud Lindpere on juba klubi juures.

«Kui ta lahkub, siis kaotab Red Bulls oma meeskonna ühe olulise lüli, mehe, kes mängib alati südamega,» kirjutab veebikülg.

Lindpere sõlmis Red Bullsiga 2010. aasta alguses 2+1 aasta pikkuse lepingu ning praeguses olukorras on mängumehe tuleviku osas kaalukam sõna öelda klubil. Seni on mitmel pool avaldatud, et Red Bulls peaks eestlasega sõlmima uue kahe aasta pikkuse kontrahti.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles