VIDEO Taas algviisikusse kuulunud Raieste skooris, ent tiim kaotas viimase sekundi viskest

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Sander Raieste (palliga) Euroliiga kohtumises Madridi Reali vastu.
Sander Raieste (palliga) Euroliiga kohtumises Madridi Reali vastu. Foto: David Aguilar/EPA/Scanpix

Sander Raieste jätkab Vitoria Baskonias endises rollis ehk algviisikus, kuid liigamängus San Pablo Burgose vastu ta võistkonda võidule aidata ei õnnestunud.

Nagu mõnel varasemalgi korral juhtunud, siis Eesti koondislane mahtus küll põhiviisikusse, ent mänguaega väga palju ei kogunenud. Raieste sai võimaluse veidi vähem kui kuueks minutiks. Käe sai ta siiski valgeks, tabades ühe lähiviske. Statistikasse kanti ka mööda läinud kolmene ning üks lauapall. 

Oluliselt paremini ei läinud ka võistkonnal, sest võõral väljakul tuli tunnistada San Pablo Burgose 91:89 paremust. Otsustav korv visati viimasel sekundil.

Baskonia jaoks oli see koduliigas kolme võidu kõrvale teine kaotus. Kokku teine järjest, sest reedel jäädi Euroliigas alla ka Belgradi Crvena Zvezdale. 

Raieste on senistes Hispaania kõrgliiga mängudes kuulunud põhiviisikusse viiest korrast neljal, vaid esimest mängu alustas ta pingilt. Ääremängija keskmised näitajad on: 8,55 minutit, 0,8 punkti ja sama palju lauapalle. Aga nagu eelnevaltki öeldud, siis tema roll eelkõige musta tööd teha ehk kaitses ja lauas võimalikult palju võidelda. 

Baskonia hooaeg peaks jätkuma juba homme Euroliigas kodumatšiga Peterburi Zeniti vastu. See kohtumine on aga suure küsimärgi all, sest Venemaa tippklubis vohab koroonaviirus. 

Hispaania liiga tabeliseis:

Standings provided by SofaScore LiveScore
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles