Cristiano Ronaldo andis positiivse koroonaproovi

Postimees Sport
Copy
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo Foto: FRANCK FIFE/AFP/Scanpix

Viiel korral maailma parimaks jalgpalluriks valitud Cristiano Ronaldo on andnud positiivse koroonaproovi. 

Ronaldo andis positiivse koroonaproovi Portugali koondise juures viibides. Pühapäeval tagasi aitas ta kodumaa rahvusesindusel teha valitseva maailmameistri Prantsusmaaga 0:0 viigi. 

Portugali alaliidu teatel pallivõluril mingeid sümtpomeid ei esine ning ta on praeguseks koondise juurest juba lahkunud ja viibib eneseisolatsioonis. Lähtuvalt Ronaldo positiivsest testist andsid kõik ülejäänud koondislased teisipäeva hommikul uue koroonaproovi, mille tulemused osutusid negatiivseks. 

Portugal kuulub Rahvuste liiga A-divisjonis kolmandasse gruppi koos Prantsusmaa, Horvaatia ja Rootsiga. Kolmapäeval peaksidki nad vastamisi minema rootslastega ning praeguste plaanide kohaselt seda mängu Ronaldo positiivse proovi tõttu ära ei jäeta.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Fännid üle kogu maailma on Juventuse ründetuusale soovimas kiiret tervenemist. Nupukamad ühismeedia kasutajad oskasid kärmelt tõmmata aga humoorika paralleeli pühapäevasesse Prantsusmaa mängu.

Nimelt vahetas Ronaldo pärast kohtumist särke Eduardo Camavingaga, kes kuulutas järgmisel päeval Snapchatis, et ei kavatse portugallase särki kunagi pesta. Nüüd tasub Rennes' klubi 17-aastasel mängumehel ilmselt seda siiski teha. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles