Ronaldo haigestumine tõmbab unistuste mängule ilmselt kriipsu peale

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Jalgpallifännid peavad pettuma, sest Cristiano Ronaldo Meistrite liiga esimeses kohtumises Barcelona vastu tõenäoliselt  ei mängi.
Jalgpallifännid peavad pettuma, sest Cristiano Ronaldo Meistrite liiga esimeses kohtumises Barcelona vastu tõenäoliselt ei mängi. Foto: MANU FERNANDEZ/AP

Eile tuli ilmseiks, et viiel korral maailma parimaks jalgpalluriks valitud Cristiano Ronaldo on andnud positiivse koroonaproovi. Paraku võib portugallase haigestumine kriipsu peale tõmmata võimalusele näha taas Cristiano Ronaldo vs. Lionel Messi lahingut jalgpalliplatsil.

Ronaldo andis positiivse koroonaproovi Portugali koondise juures viibides. Pühapäeval aitas ta kodumaa rahvusesindusel mängida valitsev maailmameistri Prantsusmaaga 0:0 viigi.

Portugali alaliidu teatel pallivõluril mingeid sümtpomeid ei esine ning ta on koondise juurest juba lahkunud ja viibib eneseisolatsioonis. Lähtuvalt Ronaldo positiivsest testist andsid kõik ülejäänud koondislased teisipäeva hommikul uue koroonaproovi, mille tulemused osutusid negatiivseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles