Bigbank võttis Taltechi vastu kindla võidu

Postimees Sport
Copy

Credit 24 võrkpalli meistriliigas alistas Tartu Bigbank 3:0 (25:23, 25:16, 25:19) Taltechi.

Enne mängu:

TalTech asub liigatabelis 10 punktiga 7. kohal. Tabelis 2. kohal olev ja novembris esimese omavahelise kindlalt 3:0 võitnud Bigbank peaks olema selles vastasseisus selge favoriit, aga kõigil on värskelt meeles detsembri alguses mängitud Aadu Luukase poolfinaal, mille tehnikaüliõpilased kodusaalis 3:1 võitsid.

TalTechi peatreener Janis Sirelpuu: «Paar päeva tagasi vigastas üks meie olulistest mängumeestest trennis hüppeliigest ja hetkel proovime teda maast uuesti kerkima panna. Meil on hädasti vaja, et kõik põhimehed rivis oleksid, sest erinevalt pikema pingiga satsidest pole meil vahetusmeeste kastist samaväärseid mehi platsile tuua.»

Tartu Bigbanki peatreener Alar Rikberg: «Meestel on hästi meeles, et viimati kui TalTechil külas käisime, siis kaotasime. Nii et motivatsiooni leidmisega meil probleeme ei teki, aga seekordne kohtumine Mustamäel pole kindlasti meie selle hooaja kõige tähtsam mäng. Olulisem on hetkel mehed terveks ravida.

Meil on põhikoosseisust praegu terved vaid kaks mängijat – Kevin Soo ja Märt Tammearu. Ülejäänud põhimehi – Kert Toobal, Rait Rikberg, Albert Hurt, Alex Saaremaa, Stefan Kaibald ja Siim Põlluäär – vaevavad kas suuremad või väiksemad tervisemured. Kui karikafinaalis tulid platsile ka poolvigased mehed, siis praegu jälgin eelkõige, et mehed saaksid end korralikult terveks ravitud.»

Standings provided by SofaScore LiveScore

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles