U-17 koondis alistas põnevas mängus Läti 3:2

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti U-17 jalgpallikoondis.
Eesti U-17 jalgpallikoondis. Foto: soccernet.ee

Eesti U-17 noormeeste jalgpallikoondis alustas aastat Riias, kus alistati põnevas maavõistlusmängus Läti 3:2. Seejuures jäi Eesti mängu alguses 0:2 kaotusseisu.

 

Täna Riias olümpiakeskuses peetud matši asus Läti koondis kiirelt penaltist juhtima, 24. minutil lisati ka teine tabamus.

«Mõlemad väravad tulid meie mängijate individuaalsetest vigadest,» märkis U-17 koondis peatreener Frank Bernhardt. «Selles seisus oli muidugi veidi nukker, kuid ma teadsin, et võistkond on võimeline tagasi tulema. Minu Eestis töötamise aja jooksul on tegemist esimese vanuseklassiga, kus on – kui paar-kolm liidrit välja arvata – 20-25 peaaegu võrdset mängijat, kelle hulgast saan koosseisu valida. Konkurents on tihe ja tase ühtlane.»

Eesti koondise aitasid poolajapausiks viigisadamasse FC Flora mängija Karl-Eerik Luigend ja FC Levadia palluri Andreas Raudsepa tabamused. Raudsepa värav sündis seejuures vahetult enne poolajavilet. Võiduvärava lõi FC Velldorise mängija, mullu U-17 Eliitliigas 15 tabamust kirja saanud Dmitri Knjazev paarkümmend minutit enne lõppu.

Eesti kuni 17-aastaste noormeeste koondis jätkab aastat ülehomme, 22. jaanuaril kell 12 sealses olümpiakeskuses, kui peetakse teine maavõistlus Läti eakaaslastega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles