Raieste uuendas Euroliiga punktirekordit ja aitas Baskonia kindla võiduni

Toimetas Ville Arike
Copy
Sander Raieste (paremal) ja Tonye Jekiri püüavad palli ära võtta Crvena Xvezda mängijalt Jordan Loydilt.
Sander Raieste (paremal) ja Tonye Jekiri püüavad palli ära võtta Crvena Xvezda mängijalt Jordan Loydilt. Foto: David Aguilar/EPA/Scanpix

Korvpalli Euroliigas teenis taas mänguaega Sander Raieste, kes pääses Vitoria Baskonia 87:67 võidumängus Belgradi Crvena Zvezdaga väljakule enam kui kuueks minutiks ja püstitas Vana Maailma tippsarjas isikliku punktirekordi.

Esimest korda pääses Raieste väljakule kaks ja pool minutit enne esimese veerandaja lõppu. Peagi lükkas ta ründelauast palli korvi. Teise perioodi alates jäi eestlasest ääremängija pingile ja pääses sealt lõpus veidi vähem kui neljaks minutiks. Selle aja jooksul tabas ta ühe kolmese, kokku Raiestelt 5 punkti ja 1 lauapall. Tegemist on tema Euroliiga punktirekordiga, varem oli ta Himki vastu visanud 2 silma.

Baskonia suuremad korvikütid olid Youssoupha Fall 20 ning Luca Vildoza ja Rokas Giedraitis 14 punktiga. Kaotajaist viskas Jordan Loyd 14 punkti.

Baskonial on nüüd nii võite kui ka kaotusi 13, kuid võitlus play-off'i koha pärast on keeruline, sest 6.-8. kohal kohal asuvatel Peterburi Zenidil, Istanbuli Anadolu Efesel ja Istanbuli Fenerbahcel on kaks võitu rohkem ning nad kõik on ka heas hoos. Ühe võiduga edestavad Baskoniat Valencia ja Kaunase Žalgiris.

Tänases esimeses mängus alistas Efes Istanbuli derbis Fenerbahce koguni 106:74 (Micic 37 - De Colo 24).

Standings provided by SofaScore LiveScore
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles