Neuville kiitis Adamot: ta pani mõned inimesed paika

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Andrea Adamo.
Andrea Adamo. Foto: Dppi/Francois Flamand/ZUMAPRESS.com

Lapimaa MM-rallil kolmanda koha teeninud Thierry Neuville’i sõnul tuleb Hyundai hea esituse eest tänada nii tiimipealikku kui ka kogu ülejäänud meeskonda.

MM-hooajast on sõidetud nüüd kaks etappi ning Hyundai jaoks on pilt võrreldes Montega oluliselt parem. Mäletatavasti lõpetas Hyundai hooaja avaetapi Neuville'i kolmanda ja Dani Sordo viienda kohaga, Ott Tänak jäi aga üldse punktideta. Lapimaal oli Tänak aga võitja, Neuville kolmas ning Craig Breen neljas.

Neuville’i sõnul oli selles tulemuses suur roll mängida Hyundai tiimipealikul Andrea Adamol. «Ta pani mõned inimesed paika, tagasi õigele teele. Peame tänama kogu meeskonda, kuid oleme sõitnud siiski vaid kaks etappi. Peagi on kavas ka kolmas etapp, kus peame olema veelgi paremad,» ütles belglane pressikonverentsil.

Adamo ise võrdles praegust olukorda möödunud aasta Rally Estoniaga. «Meie inimestel on samasugune lähenemine nagu mullu, mis aitas meid alates Eestist tagasi meeskondlikku võitlusesse. Eri põhjustel polnud me piisavalt head, et aasta sõitjate tiitliga lõpetada. Eri põhjustel ei suutnud me Montes tulemust teha. See ei olnud seotud meie soorituse, vaid hoopis lähenemisega,» lausus Adamo.

«Ma tõesti usun, et valmistusime selleks etapiks täpselt nii nagu pidime. Pidime ka pärast Monte Carlot natukene puhkama, mõned minu inimesed olid väga väsinud. Pärast Eestis käimist on minu inimesed teinud kõvasti tööd, nad ei saanud pikka aega koju minna. Nad ei näinud mitu kuud oma perekondi ega lapsi,» lisas Adamo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles