Üllatusi täis veerandfinaalid: TalTech oli lähedal, Pärnu tegi ära

Postimees Sport
Copy
Jäädvustus ühest Pärnu ja Tartu vollemeeste lahingust.
Jäädvustus ühest Pärnu ja Tartu vollemeeste lahingust. Foto: Urmas Luik

Balti liiga veerandfinaalid algasid üllatustulemusega: Pärnu alistas kodu­saalis 3:0 nädal tagasi Eesti meistriks kroonitud Tartu Bigbanki. Eelmised selle hooaja ­omavahelised lahingud olid suvepealinlased kaotanud ning kodustel meistri­võistlustel jäädi kindlalt neljandaks. Sellest hoolimata ­suudeti end nüüd koguda, Tartul lasti kolmes geimis teenida 22, 18 ja 19 silma.

«Tundub, et võistkond tuli Pärnusse, aga oskused jäid Tartusse maha. Väga lühidalt kokku võttes: katastroof oli see mäng,» tõdes kaotajate peatreener Alar Rikberg. «Olgu need nooremad või vanemad mehed, aga ­tundub, et kuigi ma seda sada korda ütlesin, uskusin ainult mina, et saab raske olema. Ülejäänud ­pigem ­tegid nalja, mõtlesid, kuidas praami peale minna ja Kuressaares Final Fouri mängida.»

Veerandfinaalid peetakse kahe võiduni. Järgmine kohtumine toimub laupäeval ning vajadusel kolmas lahing päev hiljem. «Ega meil palju aega ole, et natuke mõttemaailm ümber keerata,» nentis Rikberg. «Eks nuputame. Nädalavahetus näitab, kas selles meeskonnas on ka sisu või on rohkem juhuslikkust.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles