Taani koondislane sattus ebatavaliste fännirünnakute ohvriks: mu auto aknale pandi koeras***a

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Louise Burgaard viskel.
Louise Burgaard viskel. Foto: Imago Images/Panoramic/Scanpix

Igapäevaselt Metzi klubis leiba teeniv Taani käsipallikoondise staarmängija Louise Burgaard (28) sattus hiljuti väga ebameeldivate fännirünnakute ohvriks. 

Terroriseerimine algas veidi enne aprillis toimunud Meistrite liiga käsipalli veerandfinaali, kus Metz läks vastamisi liigarivaal Brestiga.

Esimese asjana hakkas Burgaard oma tagaaiast kuulma hõikeid. Pärast aeda minemist leidis ta sealt kaks küünalt ja märkepaberi, kuhu oli prantsuse keeles kirjutatud, et ta on l***. Ent see oli alles algus.    

«Järgmisel hetkel oli mu auto tuuleklaasile pandud koeras***a. Ma ei märganud seda ka kohe, mistõttu jõudsin kojamehed juba tööle panna ning määrisin nõnda kogu esiklaasi ära,» vahendas Aftonbladet taanlanna sõnu. 

Ent seegi polnud veel kõik. Samal õhtul käis keegi tema uksel koputamas, kuid seda avama minnes polnud ukse taga kedagi. Küll kuulis Burgaard, kuid kaugusest keegi tema nime hõikas.  «Ma pole kunagi nii häbiväärset käitumist tundnud. See oli tõsiselt häiriv ning tegelikult on äärmiselt ebameeldiv teada, et keegi teab täpselt, kus ma elan,» lausus Burgaard.

Tea, kas just seetõttu, kuid Burgaardil ja Metzil ei õnnestunudki kahe mängu kokkuvõttes Brestile vastu saada. Seega kui taanlanna ahistaja oli tõesti vastasnaiskonna fänn, siis temal on põhjust ilmselt käsi kokku hõõruda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles