Hiljuti NBAs mänginud korvpallur organiseeris röövi

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Antonio Blakeney.
Antonio Blakeney. Foto: Nam Y. Huh/AP

24-aastane korvpallur Antonio Blakeney peeti eelmisel nädalal oma USAs Kissimmees asuvast kodus kinni, sest osales röövi organiseerimises.

Blakeney vahistamismäärusest selgub, et korvpallur kutsus endale kaks meest, kellega hakkas kaarte mängima. Veidi hiljem kutsus ta enda juurde juba uued sõbrad, kes relvaähvardusel kaardimängijaid röövisid.

Politseile teatati röövist kolmapäeva õhtul kell 22. Kui korravalvurid sündmuspaika jõudsid, kõndis Blakeney relvastatult oma maja ees. Politsei sõnul polnud korvpallur koostööaldis ning nad viisid ta ülekuulamisele.

Röövi ohvrid sõnasid ülekuulamisel, et nad mängisid korvpalluri majas kaarte, kui ühel hetkel astusid uksest sisse viis relvastatud meest ning nõudsid neilt raha. Ühe ohvri sõnul tundis ta kolm meest ära ning tegu oli Blakeney sõpradega.

Blakeneyle esitati süüdistus tulirelvaga röövimises, kuid ta lasti kautsjoni vastu vabadusse.

24-aastane korvpallur osales 2017. aastal NBA draftis, kuid valituks ei osutunud. Samal aastal liitus ta NBA suveliigas Chicago Bullsiga ning avaldas klubile muljet. Bulls sõlmis temaga kaheosalise lepingu, mis tähendas, et Blakeney mängis paralleelselt nii NBAs kui ka G-liigas.

Kaks hooaega Chicago Bullsi ridadesse kuulunud tagamängija pääses NBAs väljakule 76 kohtumises, visates keskmiselt 7,6 punkti mängu kohta. Praegu kuulub ta G-liiga klubi Canton Charge’i hingekirja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles