Ratasepa kartused osutusid tõeks, kuid avapäev sai eduka lõpu

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Ultrasportlane Rait Ratasepp läbis täna esimesed kaks maratoni, järgmise üheksa päeva jooksul tuleb tal ette võtta veel 18 maratonijooksu.
Ultrasportlane Rait Ratasepp läbis täna esimesed kaks maratoni, järgmise üheksa päeva jooksul tuleb tal ette võtta veel 18 maratonijooksu. Foto: Jakob Meier/Rait Ratasepp Facebook

Ultrasportlane Rait Ratasepp alustas täna hooaja esimest suurt väljakutset – joosta kümne päevaga 20 maratoni alla kolme tunni. Katsumuse avastardid õnnestusid tal hästi, hommikuse maratoni ajaks sai ta 2:45.58 ning õhtuse ajaks 2:53.20.

Nagu Ratasepp ennustas, kujunes kahe maratoni vahel keeruliseks toitumine. «Nüüd peab leidma kuldse tee, mida süüa, et kõht ei jääks väga punni ja samas saaks piisavalt energiat. Teise maratoni ajal jäi ta ca 30 km peal energiapuudusesse ja lihased hakkasid veidi streikima,» kirjutati Ratasepa fännilehel.

«Esimese eduka päeva üle on aga maru hea meel – tänud kõigile kaasaelajatele ja kirjutajatele! Rait naudib praegu massaaži, toitub ja taastub, et hommikul umbes kell 10 taas Terminal Oil Raadi teenindusjaama juures kolmanda maratoni stardis olla,» kirjutati fännilehel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles