Kalju madistas Floraga, Anier lõi oma hooaja 11. värava

Rasmus Vatter
, Suvereporter
Copy
Henri Anier.
Henri Anier. Foto: Dmitri Kotjuh

Eesti jalgpalli Premium liigas võitis FC Flora vooru keskses kohtumises Nõmme Kaljut. Tartu Tammeka koduväljakupõud venis juba kümne mänguni.

Valitsevad Eesti meistrid läksid mängule teadmisega, et juhul kui nad suudavad Kaljut võita, tõustaks Levadia ees ühe punktiga liiga liidriteks. Nõmme klubi soovis aga maksku mis maksab vahet esikolmikuga vähendada.

Pikka aega tundus, et kummalgi võistkonnal ei õnnestu oma tahtmist saada, kuid päris kohtumise lõpus, 80. minutil, tekkis Floral siiski esimene arvestatav võimalus, mille Rauno Alliku ka külmavereliselt väravaks vormistas. See tähendab, et Flora on nüüd kaotuseta püsinud 31 Premium liiga kohtumist järjest. Nendest 28 on lõppenud rohevalgete võiduga. 

Paide Linnameeskond asus Tammeka vastu kohtumist juba 11. minutil Henri Anieri väravast 0:1 juhtima. Teise poolaja alguses lisas Hadji Drame Paide kasuks veel ühe tabamuse, vormistades sellega lõppseisuks koduvõistkonna 0:2 kaotuse. Paide jätkab kolmandal kohal, Tammeka püsib endiselt eelviimasel tabelireal.

Teisel samal ajal toimunud kohtumises läksid Viljandi linnastaadionil vastamisi kohalik Tulevik ning Pärnu Vaprus. Väravaterohkes mängus tegi esimesena skoori Tuleviku kapten Kaimar Saag, kes suutis juba 2. minutil koduvõistkonna juhtima viia. Tormilise alguse tulemusena suutis Vaprus 10. minutil Kristen Saartsi löögist veel korra mänguseisu viigistada, aga pärast 17. minutil eksitud penaltit võttis Viljandi end kokku ning vormistas 62.(Arcenciel Mitongo o.v.) ja 73.(Herol Riiberg) minuti väravatest 3:1 võidu. 

Pärnu on hetkel kõrgliigas viimasel kümnendal kohal. Tulevik jätkab seitsmendana, kuid viies koht on võrdsete punktide peal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles