Londoni olümpial jagatakse sportlastele 150 000 kondoomi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Tänavu suvel Londonis peetavatel olümpiamängudel püstitatakse vähemalt üks rekord – nimelt otsustasid korraldajad sportlastele tasuta jagada 150 000 kondoomi, mis on rohkem kui varasematel olümpiamängudel.

Kuna kondoome jagatakse sportlaste külas, eeldavad korraldajad ilmselt, et sportlased kasutavad neid ise, kuna tavainimesed sportlaskülla ei pääse. Tehes aga lihtsaid arvutusi, ootavad korraldajad üsna agarat armuelu – eeldatavalt osaleb olümpial 10 000 sportlast, seega saab igaüks 15 kondoomi ehk paari peale 30 kondoomi, mis tähendab, et iga sportlane saaks seksida terve olümpia vältel iga päev ja suisa kaks korda päevas, vahendab Daily Mail.

Endine Briti lauatennisist Matthew Syed on tunnistanud, et tema jaoks oli olümpia tõeline seksipidu ja ta seksis sel ajal rohkem kui ta seni üldse seksinud oli.

Kahel olümpial osalenud Syed, kes nüüd tegeleb ajakirjanikuna, sõnas, et on üsna tavaline, et konkurentsist langenud sportlased koos voodisse kargavad, samas lisas ta, et üldiselt ollakse nõus seksima nii enne, pärast kui ka võistluste ajal.

Ka USA odaviskaja Breaux Greeg on rääkinud, et olümpia ajal on tavaline, et sportlaste seas tekib paarikesi. «Olümpia ajal on kõvasti seksimist. Testosterooni tase on lase ja kõik on kõikidest sisse võetud,» avaldas ta.

Esmakordselt jagati sportlastele tasuta kondoome 1992. aasta olümpial, kui korraldajate varud – kümned tuhanded kondoomid – mängude ajal otsa said.

2000. aasta Sydney olümpial jagati laiali 70 000 kondoomi ning neli aastat hiljem Ateenas oli see arv juba 130 000.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles