VIDEO Soomes toimunud korvpalliturniiril tungiti kohtunikule kallale, sekkuma pidi politsei (4)

Postimees Sport
Copy
Soome politsei. Foto on illustratiivne.
Soome politsei. Foto on illustratiivne. Foto: MARKKU OJALA/EPA/Scanpix

Nädalavahetusel Espoos toimunud Tallinki-nimelisel noorte korvpalliturniiril päädis üks kohtumine rüselusega kohtuniku ja mängijate vahel ning lõpus lahenes olukord alles politsei sekkumisel.

Traditsiooniline korvpalliturniir ületas Soomes negatiivsete uudiste künnise. Laupäeval toimunud kohtumisel, kus mängisid 2002–2004 aastal sündinud poiste meeskonnad, ärritus üks meeskond kohtuniku otsuste peale sedavõrd, et otsustas talle lõpuvile järel kallale tungida.

Warriors kaotas HNKMY meeskonnale 49:52 ning kohtumise lõppedes jooksid Warriorsi mängijad ja abipersonal väljakule. Sihtmärgiks võeti kohtunik, kes hakkas teda jälitanud seltskonna eest põgenema. Videos on vahejuhtumit näha vaid mõnekümne sekundi jooksul.

Spordisaali kutsuti politsei, kes registreeris kallaletungi ning alustas juhtumi põhjal uurimise. Warriorsi meeskond pühapäeval enam turniiri ei jätkanud ning neile määrati 0:20 kaotused.

«Seda turniiri on korraldatud üle 20 aasta ja varem pole midagi säärast juhtunud. See pole normaalne,» ütles Tallinki turniiri kõneisik Sonja Herrala Ilta-Sanomatele. «Juhtunut uurib politsei, meie jätkame vastavalt korvpalliliidu juhistele ja nende distsiplinaarosakonna näpunäidetele.»

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles