Helmut Marko: Mercedes valetab Hamiltoni vigastuste kohta (1)

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Lewis Hamiltoni ja Max Verstappeni avarii Monzas.
Lewis Hamiltoni ja Max Verstappeni avarii Monzas. Foto: HOCH ZWEI via www.imago-images.de/SCANPIX

Max Verstappeni ja Lewis Hamiltoni kokkupõrge Itaalia GP-l on jätkuvalt kuum teema. Red Bulli nõuniku Helmut Marko sõnul on Mercedes ajanud konflikti kunstlikult suuremaks. 78-aastane austerlane süüdistas Mercedest isegi selles, et nad valetasid Hamiltoni vigastuste kohta.

Verstappen ja Hamilton tegid Monzas tõsise avarii, mille järel viidi viimane haiglasse kontrolli. Hamiltoni sõnul on ta käinud spetsialistide vastuvõtul, sest avariist jäi tal kael kangeks. Ometi külastas ta eile New Yorgis glamuurset Met Galat.

Kohtunikud leidsid, et avariis oli süüdi Verstappen ning määrasid talle karistuse – Venemaa GP-l peab hollandlane loovutama kolm stardikohta. Marko hinnangul on Verstappenist ebaõiglaselt tehtud antikangelane.

«See oli tavaline võidusõidu intsident. Kõik lood, mis selle ümber käivad, on tulnud Mercedese leerist. Verstappen oli juba autost väljas, kui Hamilton veel proovis kruusast välja saada. Meditsiinipersonal nägi seda ja sõitis edasi. Nemad aga räägivad, et vaene Hamilton sai vigastada,» lausus Marko.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles