120 km/h kiirusel kukkunud ja näo lõhkunud mäesuusataja taastus imekiirelt

Karl-Joosep Küngas
Copy
Alice Merryweather.
Alice Merryweather. Foto: DANIEL STILLER/SCANPIX

USA mäesuusataja Alice Merryweatheri hooaeg on ilmselt lõppenud, kuna ta sai treeninglaagris suurel kiirusel kukkudes karmilt vigastada. Arvestades tema seisundit kaks nädalat tagasi, siis on ameeriklanna taastumas imekiirelt.

24-aastane Merryweather viibis Šveitsis Saas-Feel laagris, kuid kukkus septembri alguses kiirusel 120 km/h. Ta murdis kukkudes sääre- ja pindluu ning sai jää peal libisedes näole karmid haavad. Lisaks veel purunes tal mitu põlvesidet.

Luud kasvavad mõistagi kaua kokku, ent positiivseid arenguid leiab juba praegu. Nimelt postitas naine sotsiaalmeediasse, et tema nägu on juba peaaegu täielikult paranenud. «Aitäh minu näonahale, mis nõnda kiirelt paraneb. Näomaski kasutamine oli väga ebamugav viimasel ajal,» sõnas ameeriklanna.

*Näo paranemist on näha viimasel pildil. Selle nägemiseks tuleb vajutada pildil olevale noolekesele

Merryweather siiski teab, et olümpiahooaeg on tema jaoks juba praegu lõppenud. Sellele vaatamata soovib ta peagi suusaradadele naasta.

«Mu süda küll murdus pärast kukkumist ning olen hirmul ja väga ebakindel. Samas olen veendunud, et minu kirg mäesuusatamise vastu pole kadunud. Soovin endiselt elada rõõmuga ja olla valmis järgmisteks väljakutseteks. Olen kindel, et naasen peagi rajale, sest suudan keerulisi asju teha,» lubas Merryweather.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles