Jürgen Klopp: Manchester Unitedi kasuks määratakse erakordselt palju penalteid

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Liverpooli peatreener Jürgen Klopp.
Liverpooli peatreener Jürgen Klopp. Foto: Martin Rickett/PA

Pühapäeval lähevad Inglismaa jalgpalli kõrgliigas vastamisi Manchester United ja Liverpool. Old Traffordil peetava kohtumise eel ütles Liverpooli peatreener Jürgen Klopp, et Manchester Unitedi kasuks määratakse erakordselt palju penalteid.

Sama juttu rääkis Klopp ka jaanuaris, mil ütles, et Manchester United on kahe aasta jooksul saanud rohkem penalteid kui Liverpool viie ja poole aastaga.

Ainuüksi eelmisel hooajal määrati Manchester Unitedi kasuks Inglismaa kõrgliigas 11 penaltit, Liverpool sai 11 meetri karistuslööki lüüa kuuel korral. Samas sel hooajal on mõlema meeskonna kasuks määratud üks penalti.

«Teame, et kohtunikud ei tohi olla sellistest asjadest mõjutatud, ent Unitedi kasuks määratud penaltite arv on üsna erakordne. Nad on väga head ja murravad karistusalasse ning sealt tekivad teatud olukorrad. Ka meil on sarnaseid olukordi, ent meie kasuks määratud penaltite arv pole isegi ligilähedane. Need on faktid, muud mul selle kohta öelda pole,» lausus Klopp.

Manchester Unitedi ja Liverpooli kohtumine algab pühapäeval kell 18.30. Liverpool hoiab mängu eel 18 punktiga teist kohta, Manchester United on 14 silmaga kuues.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles