GALERII Olümpiaks valmistuv Sildaru medalitele ei keskendu: tahan anda endast lihtsalt parima

Christopher Krutto
Copy

Freestyle-suusataja Kelly Sildaru tutvustas tänasel pressikonverentsil oma olümpiahooaja plaane. 

Sildaru pidanuks oma hooaja avastardi tegema juba möödunud nädalavahetusel Šveitsis Churis toimunud MK-etapil, kuid treeninglaagris saadud pöidla kämblaluu murd jättis eestlanna paraku pealtvaatajaks.

Sellest tulenevalt tuli Sildarul veidi aega ka kipsiga ringi käia, kuid tänaseks pressikonverentsiks oli ta sellest juba lahti saanud. Tõsi, järgmised paar nädalat tuleb kätt siiski veel lahases hoida.

«Õnneks on tegemist käevigastusega, ehk otseselt jalgade ja keha treenimist see seganud pole ja olen saanud teha kõike mida vaja. Lahast pean kandma paar nädalat ja kui on Austriasse minek, siis võistlen-sõidan sellega. Ma ei tea, kuidas see küll välja näeb, aga eks saab hakkama,» sõnas Sildaru, kes peab seetõttu endale nüüd paar numbrit suuremad kindad muretsema. 

Ühtlasi avalikustas freestyle-suusataja, et tahab tänavu osa võtta nii MK-etappidest, detsembris toimuvast Dew-Tourist kui ka X-mängudest, ent mõistetavalt läheb tema põhifookus taliolümpiale. Mis eesmärgid tal seoses Pekingiga on? 

«Olla seal tippvormis. Ning kindlasti on üks tänavusi eesmärke veel ka terve püsida,» kostis Sildaru. 

Ehk medalitest ei mõtle?

«Minu eesmärk on anda endast parim ja teha tööd selle nimel, et oleksin olümpial tippvormis. Mingeid lubadusi, et teen seda, ma anda ei taha. Tahan olla enda sooritusega rahul ja anda endast parim. Seejärel läheb kuidas läheb. Tegemist on ikkagi spordiga ehk medalites ei saa kunagi kindel olla ning neid ette ennustada ei saa,» lausus ta. 

Pikemalt saab Sildaru tegemistest lugeda juba homses Postimehes.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles