Tuuli Tomingas pidi pisarsilmi Balti meistrivõistlustest loobuma

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Tuuli Tomingas.
Tuuli Tomingas. Foto: Tairo Lutter

Laskesuusataja Tuuli Tomingas pidanuks laupäeval startima murdmaajooksu Balti meistrivõistlustel, kuid ootamatult tekkinud pöiavalu tõmbas plaanile vee peale.

Pärast edukat esinemist Eesti murdmaajooksu karikavõistlusel kutsus kergejõustikuliit Tomingase esindama Eestit Balti murdmaajooksu meistrivõistlustel. Leedus Palangas toimunud võistlus sobis Tomingase plaanidesse, kuid vahetult enne ärasõitu hakkas sportlase pöid valutama.

Lootuses, et ehk läheb ootamatult tekkinud valu samamoodi ka üle, võttis Tomingas ikkagi ette teekonna Leetu. «Laupäeva hommikuks polnud kahjuks valu pöias järgi andnud ja koondise kogunemisel ta pidi pisarsilmi tõdema tõsiasja, et tulevast talve silmas pidades on mõistlik mitte startida. Õnneks kõik kohal olnud koondise treenerid ja asjapulgad mõistsid olukorda ja loodetavasti pikka viha ei pea,» kirjutas Tomingase tiim TT oma kodulehel.

Täna sõidab TT tiim juba Rootsi Idresse lumelaagrisse, mis jääb viimaseks ettevalmistavaks laagriks enne peagi algavat hooaega. Riskide maandamiseks jääb Tomingas aga Eestisse uuringutele, et saada jala osas selgust. Arstidega telefonitsi konsulteerides on esialgse info põhjal tegu siiski närvivaluga ja eeldatavalt midagi tõsist olla ei tohiks. Tomingas peaks Rootsi sõitma mõne päeva pärast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles