PM Mehhikos Pettunud Sakkari: austan Anetti, aga mina kaotasin selle mängu (1)

Karl Juhkami
, reporter
Copy
Maria Sakkari.
Maria Sakkari. Foto: Refugio Ruiz/AP/Scanpix

Eesti esireket Anett Kontaveit (WTA 8.) alistas Mehhikos toimuva WTA aastalõputurniiri poolfinaalis Maria Sakkari (WTA 6.) 6:1, 3:6, 6:3. 26-aastane kreeklanna tunnistas, et tal on raske kaotusega leppida.

«See on pettumus. Mul olid ilmselgelt omad võimalused. Raske on sellise kaotusega leppida,» lausus Sakkari.

Oma viimasel servigeimil oli Sakkari 40:0 juhtimas, kuid Kontaveit suutis tasamängu välja võidelda. Siis algas aga tõeline närvide mäng, kus Sakkaril oli kasutada koguni viiel korral edu, ent küll lasi ta selle ise käest, küll manas Kontaveit hea äralöögiga tasamängu tabloole. Lõpuks sai Kontaveit servimurde kätte ja läks otsustavat setti 5:3 juhtima.

«Tegin kaks korda samasuguse vea, kui olin murdega juhtimas. Nägin lihtsalt finišijoont. Edasi läks kõik allamäge,» kommenteeris ta ühte mängu murrangulist hetke.

Kui emotsionaalne kaotus Kontaveidile välja jätta, jäi Sakkari hooajaga rahule. Küll aga lõppes nii mõnigi turniir tema jaoks poolfinaalis. Täpselt nagu ka WTA finaalturniir.

«Täna magasin oma võimaluse maha. Asi oli kindlasti minus. Muidugi mul on suur austus Aneti mängu ja isiksuse vastu. Täna olin lihtsalt väga lähedal oma võimaluste realiseerimisele. See on järjekordne võimalus, mille luhtasin. Valus on,» ütles Sakkari, kelle sõnul peab ta vaeva nägema veel mentaalse poolega.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles