Ogier naudib sõitmist, kuid Evans lubas tal elu raskeks teha

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Sebastien Ogier.
Sebastien Ogier. Foto: Pau Barrena

Monza MM-rallil liidrikohta hoidev Sebastien Ogier jääb oma sõiduga rahule. Teda jahtiv Elfyn Evans ei oska samuti millegi üle kurta.

MM-tiitli eest sõitvad Ogier ja Evans on selgelt kaks kõige kiiremat meest. Nelja kiiruskatse järel lahutab kahte Toyota sõitjat 6,5 sekundit.

Ogier’ sõnul on Monza rallil keerulised olud, kuid mitte nii keerulised nagu mullu. «Vähemalt pole lund,» lausus ta.

Kaheksandat MM-tiitlit jahtiv prantslane on end autoroolis tundnud mugavalt. «Kui naudid sõitmist, siis oled üldiselt ka kiire. Ma pole ammu saanud rallit alustada hea seadistusega. Mul on hea meel, et praegu kõik sujub,» ütles ta.

Ka Evansil pole otseselt millegi üle kurta. Kiiruskatsete teisel läbimisel kaotas ta Ogier’le vähem kui esimesel, kuid ikkagi kaotas. Pärastlõunased katsed sõidetakse Monza ringraja ümbruses ning on iseloomult hoopis teistsugused kui mägedes sõidetud katsed. Evansi sõnul tuleb kiiresti ümber kohaneda. 

«Ma ei ole pinges, kuid ma pole ka õnnelik, kui pean kedagi taga ajama. Samas tunnen end autos hästi. Surume edasi, sest seis on tasavägine. Pealegi on ralli alles lapsekingades,» ütles Evans.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles