Bottas näitas Kataris vabatreeningul teistele koha kätte, Hamilton pole õiget kiirust veel leidnud

Karl-Joosep Küngas
Copy
Valtteri Bottas.
Valtteri Bottas. Foto: Yangyuanyong/Xinhua via ZUMA Press/SCANPIX

F1-karussell on jõudnud Katari, kus sõidetakse hooaja 20. etapp. Teisel vabatreeningul näitas parimat ringiaega Valtteri Bottas.

Teine vabatreening:

Nüüd sai omakorda kõige paremini liikuma enda vormeli Bottas, kes vahetas kolmanda koha esimese vastu. Teisel vabatreeningul oli rada olulisemalt puhtamaks läinud ning seetõttu paranesid ka ringiajad.

Soomlane näitas parimal katsel aega 1.23,148, mis oli 0,209 sekundit parem kui Kataris suurepärast minekut näitaval Gaslyl. Kolmanda koha hõivas Verstappen, kes jäi Bottasest 0,350 sekundi kaugusele.

Kataris pole enda hoogu veel leidnud Hamilton, kes leppis ka teisel vabatreeningul alles neljanda kohaga. Valitsev maailmameister jäi meeskonnakaaslasele alla 0,422 sekundiga.

Esimene vabatreening:

Pärast möödunud nädalavahetusel sõidetud Brasiilia GP-d soovib MM-sarja üldliider Max Verstappen suurendada edu punktitabelis Lewis Hamiltoni ees. Esimesel vabatreeningul saigi hollandlane enda Red Bulli kõige paremini liikuma.

Verstappen sai parimal katsel kirja ringiajaks 1.23,723, mis jäigi konkurentidele püüdmatuks. Sellega edestas ta teist tulemust näidanud Pierre Gaslyt (AlphaTauri) 0,437 sekundiga.

Kolmanda ja neljanda koha hõivasid Mercedese piloodid. Valtteri Bottas kaotas Verstappenile lõpuks 0,471 sekundiga ning Hamilton jäi esimesest 0,786 sekundi kaugusele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles