Manchester United sai järgmise häbistava kaotuse

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Watford - Manchester United.
Watford - Manchester United. Foto: Reuters/ScanPix

Manchester United kaotas Inglismaa meistrivõistlustel võõrsil 1:4 Watfordile.

Juba mängu 11. minutil oli Ismaila Sarril võimalik Watford juhtima viia, kuid David de Gea näitas penaltitõrjel taset. Nimelt tõrjus De Gea kaks penaltit jutti. Esimese löögi puhul maandus pall tagasi Watfordi mängija jalale, kes selle väravasse lõi. Ent kuna ta oli liiga vara karistusalas, määras kohtunik uue penalti. Taaskord asus seda lööma Sarri, kuid De Gea hoidis seljataguse puhtana.

28. minutil jõudis Watford aga sihile, kui täpne oli Joshua King. Vahetult enne poolaja lõppu sai jala valgeks ka Sarri.

Manchester United tuli mängu tagasi 50. minutil, mil Donny van de Beek tegi seisuks 1:2. Ent 69. minutil teenis Manchester Unitedi kapten Harry Maguire teise kollase kaardi, jättes meeskonna kümnekesi.

Viigiväravat otsinud Manchester Unitedi kaitse muutus auklikuks ning Joao Pedro ja Emmanuel Dennise väravad kohtumise üleminutitel vormistasid lõppseisu 4:1.

Viimasest viiest liigamängust neli kaotanud Manchester United on 17 punktiga seitsmendal kohal. Watfordil on koos 13 punkti, mis annab 16. koha.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles